Toe aan verdieping? Download gratis de vragen voor in de emotionele sauna

Retraite Italie

Soms heeft je relatie even wat rust, ruimte en plezier nodig, zoals in dit relatieweekend in de prachtige Villa Fonti in Italië (Le Marche). Naast seminars, verrukkelijke maaltijden en mooie gesprekken krijg je als stel ook nog eens persoonlijke sessies om je relatie te verdiepen. Neem contact op voor meer info!

Goede reis naar huis vandaag gewenst lieve Cocky en Nico!
Wat was het weekend fantastisch! Wij zitten nog in de afterglow ❤️. Dank jullie wel voor jullie dienstbaarheid, mooie woorden, interessante seminars, gezelligheid, humor, het creëren van een vertrouwelijke sfeer en fijne gesprekken. 🙏😍 Wat een warme en talentvolle mensen zijn jullie!
Wij hebben echt genoten! Liefs ❤️

Wat hebben wij genoten van de tijd in Italië. Niet alleen met elkaar, maar ook met de hele groep. Het was zo goed om verhalen van andere stellen te horen, van elkaar te leren en elkaar te leren kennen.
Dit weekend is geen wondermiddel om een relatiecrisis te bezweren, maar het kan je wel ontzettend helpen om je relatie een nieuwe, positieve boost te geven!

Wijngaard Guirrieri 2

Benieuwd wat je kunt verwachten?

Er is ruimte voor vijf stellen. Om je vast een idee te geven van de villa en de omgeving kun je kijken op www.villafonti.com
Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit: (ONDER VOORBEHOUD)

Vanuit vliegveld Weeze vertrekt er iedere vrijdag een vlucht naar Ancona. We treffen elkaar al op vliegveld Weeze en vliegen vervolgens naar Italië. Daar worden we opgehaald door onze gastvrouw Ada en rond 16u komen we aan bij de prachtige Villa Fonti in Le Marche. Op vrijdag maken we kennis met elkaar, komen we bij van de reis en gaan we met de groep heerlijk eten. Ook is er dan al een seminar over verbinding in je relatie en doe je als koppel een opdracht met elkaar.

Op zaterdag gaan we naar de markt en het strand in een nabijgelegen kustplaatsje: Fano. Heerlijk van het echte Italiaanse leven proeven en wie weet zelfs nog even aan het strand hangen. Daarna is er een lunch en een seminar, dit keer over verschillend zijn en toch jezelf zijn. Daarna is er ruimte om te zwemmen, te zonnen of te wandelen.

Zaterdagavond is er een diner voor twee met uitzicht en daarna dansen tussen de Italianen!

Zondag kun je optioneel mee naar de kerk in het dorpje, het is allemaal Italiaans maar mooi om mee te maken. Daarna wacht er weer een heerlijke lunch op ons en vervolgens is er weer een seminar, dit keer over seksualiteit. Daarna kun je lekker gaan luieren aan het zwembad. Aan het eind van de middag gaan we wijn proeven bij één van de mooiste wijnboerderijen van Le Marche, Azienda Guerrieri. Daarna weer heerlijk dineren en we sluiten de avond af met een borrel bij het kampvuur.

Maandagochtend moeten we al vroeg vertrekken, maar natuurlijk niet voordat we hartelijk afscheid hebben genomen van Ada en van elkaar. 

Vervoer van en naar het vliegveld wordt voor je geregeld, ook het vervoer naar de uitstapjes zoals hierboven beschreven. Vliegtickets moet je zelf regelen, maar is via Ryanair heel eenvoudig.
Als je zelf een huurauto neemt, kun je uiteraard zelf kiezen waar je heen wilt. En je kunt uiteraard ook met eigen vervoer komen.

Elk stel kan zich voor een coachingssessie inschrijven en als het nodig is zelfs meer, die plannen we tijdens het weekend in. 

De ochtenden beginnen we vaak met een korte overdenking of we delen iets uit ons eigen huwelijk en geloofsleven.

De onderwerpen in de seminars gaan dus vooral over het echte verbinden: emotioneel, sociaal en lichamelijk. Dit weekend is dus ook een verdieping voor je relatie. Tijdens de coachingssessies kunnen we jullie specifieke issues bespreken of gewoon een opdracht doen die je (nog) dichter bij elkaar brengt.
Je krijgt een boekje waarin de handouts van de seminars staan, verdiepende opdrachten, gedichtjes en volop ruimte voor je eigen aantekeningen.

Prijzen (onder voorbehoud van wijzigingen):

Hotelkamer € 550,- pp

Appartement € 650,- pp 

Inclusief al het eten, drinken, wijn, water, koffie en thee in de villa.

Zo, ik weet even niet wat ik er nog niet over verteld heb. Misschien dat het gewoon echt onwijs mooi is om mee te maken. Als ik niet zelf de coach was, zouden mijn man en ik in elk geval meegaan ;-).

'Huh, hebben jullie problemen?'

Nyncke Graafland kreeg van haar man Eric het beste cadeau ever: een relatieweekend naar Italië! 
Maar dat begreep niet iedereen. 

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Ik geef liefde een stem.

Liefde maakt de wereld mooier! Daarom geef ik haar graag een stem. Ik vind het heerlijk om op een podium te staan, te presenteren, te oreren of te schrijven over liefde, relaties en seks.

WAAR BEN IK VOOR TE BOEKEN ➝

Hou jij van jezelf?

Hou jij een beetje van jezelf? Of is je zelfliefde ver te zoeken?

Doe de test en ontdek hoeveel liefde jij voor jezelf hebt!