LET'S GET MARRIED!

Trouwambtenaar

Als het aan Cocky ligt, zou ze elke dag wel willen trouwen ;-)! Sinds 2019 is ze officieel beëdigd als trouwambtenaar en in dienst bij de gemeente Veenendaal. Maar je kunt haar ook boeken voor een huwelijk in een andere gemeente. Of land. 

Reacties van bruidsparen...

“Dit weekend onze trouwfilm gekeken. Zooo leuk om terug te zien en te horen! Ik krijg veel complimenten over jou als Trouwambtenaar! Je deed het superleuk en goed! Je verwoordde mooi en goed hoe onze liefde voor elkaar samengevat werd naar de buitenwereld. Dankjewel!”

“Wauw. Wat was het prachtig en wat hebben we samen met de gasten genoten. Het was vroeg opstaan maar we zijn zo dankbaar dat jij het was die ons hebt getrouwd. Je hebt het zo mooi, grappig, passend en leuk gedaan, het kon echt niet beter. Heel veel dank!” 

LET'S HOST THIS

Presenteren

Op zoek naar een sprankelende presentatie van je event, waarbij je verbinding, humor en interactie zoekt? Ben jij op zoek naar iemand die liefde – in welke context dan ook – een stem kan geven? Dan ben ik jouw vrouw! 

“Met haar stralende persoonlijkheid, humor en rappe tong weet Cocky fijne sfeer te brengen op een evenement, conferentie of ander programma.”

Ik geef liefde een stem!

Liefde maakt de wereld mooier! Daarom geef ik haar graag een stem. Ik vind het heerlijk om op een podium te staan, te presenteren, te oreren of te schrijven over liefde, relaties en seks.

LET'S TALK ABOUT LOVE

Seminars

Naast presentatie van events verzorgt Cocky ook inhoudelijke seminars en workshops over de liefde, relaties en seks. Uiteraard is elke seminar op maat te maken voor elke doelgroep, samenstelling en onderwerp.

Een greep uit de selectie...

THE LOVE SHOW

Wil jij je mensen wel eens iets meer meegeven dan een avondje karten of steengrillen? Dan is de Love Show van Cocky precies wat je zoekt. Een energieke show met humor en inhoud die je meer leert over de liefde. Wist je dat 20% van alle ziekmeldingen op het werk een (in)direct gevolg zijn van relatieproblemen? Reden genoeg om dit mooie onderwerp eens op een feestelijke manier onder de aandacht te brengen. 

Over seks - en ander "gedoe" in je relatie

Hoe belangrijk is seks nu eigenlijk in een relatie? Is het vaak niet eigenlijk gewoon een hoop gedoe? Seks kan je band versterken en je relatie laten sprankelen. Maar het kan ook voor een hoop pijn en verdriet zorgen. Tijdens dit seminar denken we na over de rol van seks in je relatie en hoe jij en je geliefde er samen (nog meer) van kunnen genieten.

Liefdesvoorlichting

Kinderen krijgen seksuele voorlichting. Maar wie heeft er ook liefdesvoorlichting gehad? Terwijl liefde en seks juist onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat is wat Cocky jonge mensen wil meegeven. Tijdens deze interactieve workshop gaat het over liefde, verbinding en wat een seksuele relatie nu precies gezond maakt.

Happy Single?!

Naar verbinding verlangen is heel natuurlijk. Maar wanneer ben je nou toe aan een relatie? En hoe werkt dat eigenlijk? In deze workshop leer je hoe je happy single kunt zijn en op een gezonde manier op zoek kunt gaan naar de liefde.

Review...

'Allereerst wil ik je heel hartelijk danken voor de ontwapenende manier waarop je “Over seks en ander gedoe in je relatie” hebt behandeld. Mijn vrouw en ik hebben je seminar als erg nuttig ervaren: je hebt dit lastige onderwerp op een erg mooie ontspannen manier bespreekbaar gemaakt, ook in onze relatie.'

TE BOEKEN OPTIE # 3

Podcast

Cocky heeft een prettige radio- en podcast-stem. Ze maakte eerder de podcast ‘Seks met Sokken’ voor de EO en is wekelijks te horen in de podcast ‘Deze Week’ waarin ze op zoek gaat naar de liefde in het nieuws. Wil je een podcast met haar maken? Vraag naar de mogelijkheden!

PODCAST:

Seks met Sokken | NPO Radio 1

Want waarom willen we seks? En als we het zo graag willen, waarom is het dan vaak zo moeilijk om er op een verdiepende manier over te praten? Op deze vragen zoekt Drost antwoord samen met gesprekspartners als seksuoloog Goedele Liekens.

Die laatste zegt dat goed over seks praten begint bij de opvoeding. Het is spannend om over seksueel genot te praten en de emotionele kant van seks, dus blijft seksuele voorlichting vaak bij een nogal biologische uitleg. Onbewust wordt de schaamte voor onze seksualiteit van generatie op generatie doorgeven.  Drost en Liekens zijn enthousiaste sprekers en buitelen regelmatig over elkaars zinnen heen en voor je het weet schalt Etta James met ‘And I Just Want to Make Love to You’ door de speakers. De eindtune van elke aflevering.

 

Je krijgt genoeg stof tot nadenken, maar ook praktische tips. De eerste tip zit ’m in de naam van de podcast: als vrouwen de sokken aanhouden tijdens de seks, schijnt dat hen een intenser orgasme te geven. Cocky Drost maakte zeven afleveringen, waarin onderwerpen als porno kijken, open relaties, wachten met seks tot het huwelijk de revue passeren.

‘Door deze recensie ging ik de podcast luisteren van Cocky Drost: Seks met sokken. Aanrader. Wat is er toch een hoop taboe in de christelijke wereld. Daar doet Cocky niet aan mee. Ze is de christelijke variant van de Sekszusjes. Ik hou van deze openheid en kwetsbaarheid.’

Review...

'De podcastserie ‘Seks met Sokken’ van relatiecoach Cocky Drost laat de oren regelmatig klapperen.' - Trouw, 10 oktober 2020.

'Voor wie wil nadenken over de rol van seks in zijn of haar liefdesleven, is er de podcast ‘Seks met Sokken’. Vol echt goede gesprekken over seks.'

PODCAST:

Deze Week | NPO Radio 5

Sinds januari elke week in je favoriete podcast-app: Deze Week. Een podcast die ik samen met de EO en het Nederlands Dagblad maak. Met Sjirk Kuijper en Joram Kaat bespreken we het nieuws van elke week en ga ik op zoek naar de liefde in het nieuws. Een frisse, vrolijke en scherpe blik op de actualiteit, elke vrijdagochtend om zeven uur ’s ochtends op je digitale deurmat.

PODCAST:

Cocky Tales

Nieuw! In deze podcast beantwoordt Cocky elke week een relatievraag. Heerlijk om naar te luisteren tijdens een wandeling, een klusje of gewoon vanuit je luie stoel.

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Ik kom graag met je in contact

Heb jij ideeën voor leuke samenwerkingen? Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Vul snel het contactformuliertje in en laten we bellen!

Hou jij van jezelf?

Hou jij een beetje van jezelf? Of is je zelfliefde ver te zoeken?

Doe de test en ontdek hoeveel liefde jij voor jezelf hebt!

TEB_initialen_WIT

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!