POST

Lieve zus – een dikke kus

100-1DXA5732- Jorik Algra Fotografie

Zussen hebben is een zegen. Vaak. Soms. Nou ja, meestal. Ik ben zelf gezegend met maar liefst drie zussen en een broertje. Wij konden ruzie maken als de beste. Vooral ik met mijn oudste zus (meest links op de foto) en ik met de zus vlak onder mij (helemaal rechts). Ik heb mij vroeger met een flinke dosis theatraal zelfmedelijden vaak afgevraagd waarom ik van alle gezinnen in de wereld, uitgerekend in dit gezin was beland…

Gelukkig hadden mijn ouders een geheim wapen in huis: de piano. Als het noodweer dreigde los te barsten, dirigeerde mijn moeder ons handig naar de piano waarin wij altijd weer een soort van harmonie met elkaar vonden.

In het boek Lieve zus wil ik vrouwen aan het denken zetten over wie zij zijn als zus, dochter en vrouw. Net zo verschillend als Martha en Maria waren, zo verschillend kunnen zussen zijn. Maar allebei even uniek, waardevol en geliefd. Een vrouw vindt het niet altijd gemakkelijk om dat zomaar even aan te nemen. In dit boek hoop ik je met veel humor en reflectie een klein beetje bij je hart te laten komen – en bij dat van je zus.

En wat betreft de muziek: die bleek ons op een wonderlijke wijze samen te binden. Inmiddels vormen wij vocal group Filiae (www.filiae.nl).

Neema_Filiae_Webbanner_640x240px

Op vrijdag 11 september hebben wij onze nieuwste cd Zing, Lach & Heb Lief gepresenteerd en ook Lieve zus.  Het was een overweldigende avond (al zeg ik het zelf 😉 ). We hebben genoten! En zulke mooie reacties gekregen; het was gaaf, heerlijk, mooi en ontroerend!

Lieve zus_CV.indd
© Your Website • Template by Marianne Voerman • Images by Unsplash.com
TEB_initialen_WIT

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!