POST

Boekpresentatie Lang Leve de Liefde!

Fotozoen-7700

Op Valentijnsdag heb ik het eerste exemplaar van mijn nieuwste boek ‘Lang Leve de Liefde’ in ontvangst mogen nemen – en overhandigd aan mijn grootste inspirator én grote liefde Nico. Hij was nogal overvallen, want uiteraard had ik hem er gewetenloos over voorgelogen ;-).

Fotozoen-7711

Lang Leve de Liefde is een humoristisch geschreven, herkenbaar boek, dat je laat zien dat alle stellen wel eens tegen dingen aanlopen in hun relatie. Het is heel gezond om daar al vanaf het begin goed mee om te gaan. Verkeerd aangeleerde patronen doorbreken is lastiger dan het aanleren van nieuwe. Daarbij, er bestaat niet zoiets als een perfecte relatie. Je bent nou eenmaal verschillend en soms is dat best lastig!

Met dit boek wil ik laten zien, dat investeren in de liefde niet gepaard hoeft te gaan met droge koekjes en moeilijke woorden. Integendeel. Dit boek is er juist voor gewone stellen, superverliefd of niet, die ervoor gekozen hebben om de rest van hun leven samen te delen.

En denk niet dat het voor jou te laat is: ook voor de doorgewinterde getrouwde man of vrouw biedt dit boek nog een hoop wijsheden op het gebied van de Liefde ;-)!

Fotozoen-7763

Tijdens de sfeervolle signeersessie verzorgde JES music de muzikale entourage. Zoek je een mooi, romantisch en niet-oppervlakkig liefdeslied? Kijk dan zeker even op hun site!


Jes music

Met Grote dank aan boekhandel De Rank, die zorg heeft gedragen voor een fantastische catering en geweldige sfeer.

Ik kijk terug op een heerlijke en overweldigende dag!

© Your Website • Template by Marianne Voerman • Images by Unsplash.com
TEB_initialen_WIT

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!