POST

Vijf tips om je relatie te laten sprankelen

Couple on sunset

In bijna elke relatie kom je op een punt dat je niet meer zo verschrikkelijk verliefd was als vroeger. Maar geen nood, ook jullie relatie kan weer sprankelen! Het is altijd goed om je relatie even onder de loep te nemen.
Vijf tips om je relatie een boost te geven. (Print deze tips uit en laat ze nonchalant in huis rondslingeren, zodat je Geliefde ze ook onder ogen komt.)

1. Plan tijd voor elkaar in.

Leg je agenda’s naast elkaar en maak bewust ruimte vrij voor elkaar – plan één of twee momenten per week. Probeer oppas te regelen als je kinderen hebt of creëer een uitje in je eigen huis. En oh ja, regel het nu meteen. Een voorwaarde om verder te gaan met de andere tips!

2. Ga samen terug naar het moment dat je verliefd werd op elkaar.

Bezin je er eens over waarom je van je Geliefde bent gaan houden. Zijn mooie lach, haar sprankelende voorkomen, zijn wijsheid, haar zachtmoedigheid… Probeer het onder woorden te brengen of schrijf het op.

3. Verras je Geliefde met iets spontaans.

Dit hoeft niet per se iets groots te zijn. Kun je niks verzinnen? Doe de dingen die je ook deed toen je net verliefd werd op elkaar. Een lief briefje schrijven, zijn brood smeren, haar een voetmassage geven, hem spontaan zoenen…

4. Praat met elkaar over je seksuele relatie.

Weten jullie waar je seksuele behoeften liggen? Ben je tevreden over je seksuele relatie? Seks is heel belangrijk binnen een relatie. Het verbindt letterlijk en figuurlijk met elkaar. Als je het moeilijk vindt om hierover te praten, bedenk dan dat seks iets is wat bij jullie lichaam hoort. Het is dus iets heel natuurlijks!

5. Zorg dat je aantrekkelijk bent voor elkaar.

Nee, je hoeft niet als twee fotomodellen ten tonele te verschijnen. Maar je mooi maken voor hem, of je hoffelijk en charmant opstellen voor haar, kan je hele relatie ten goede komen. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Vraag je Geliefde wat hij/zij aantrekkelijk aan je vindt.

© Your Website • Template by Marianne Voerman • Images by Unsplash.com
TEB_initialen_WIT

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!