POST

Tijd Waar Blijf Je

IMG_0863-e1574686935172

In 2019 heb ik een deel van mijn tijd besteed aan het schrijven van een boek over tijd.
Tijd is voor mij iets relatiefs geworden. Zeker toen vorig jaar de lieve man van mijn zusje op 38-jarige leeftijd overleed, realiseerde ik me wat er eigenlijk écht toe doet in dit leven: Liefde. Verbinding. Vertrouwen. Geloof.

Mijn zwager is nu uit onze tijd, in een ander universum, zonder tijd. Wat doe ik eigenlijk met mijn tijd? En wat is tijd? Al mijmerend bedacht ik om te schrijven over de drie tijdsduidingen die wij kennen: je vroeger, je later en je nu. Want we worden nogal opgejaagd om vooral in het nu te leven, er uit te halen wat erin zit, maar kan dat eigenlijk wel? Ga je dan niet voorbij aan het mooie van het alledaagse? En moet dat altijd wel groots en meeslepend zijn?

Volgens mij dus niet.
Nu ik ouder word (en nog steeds heel jong ben hoor!), merk ik dat de dingen die ik vroeger belangrijk dacht te vinden, nu veel minder belangrijk zijn. Dat komt natuurlijk door het voortschrijdend inzicht dat de tijd me heeft gegeven, maar ook doordat ik bij mijn zwager zag wat er echt toe doet.

In dit – volgens critici – uiterst heerlijk leesbare boek neem ik je graag mee naar je vroeger, je later en je nu. Want om in het nu te kunnen leven is het heel belangrijk dat je weet waar je vandaan komt, waarom je bent wie je bent en op welke manier jij eigenlijk optimaal jezelf bent.

Bestel het boek ‘Tijd waar blijf je’ hier!
Of lees hier het interview op theoblogie.nl.

© Your Website • Template by Marianne Voerman • Images by Unsplash.com
TEB_initialen_WIT

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!