POST

Ik wil heel dicht bij je zijn

Close-up-rood-BOEK-IWHDBJZ-kleiner

‘Ik wil heel dicht bij je zijn’ is een boek over beminnen, over verbinden, over genieten en overgave. Seks is ontzettend belangrijk, het raakt aan je kern, aan wie je bent. Ik zie in mijn praktijk voor relatiecoaching hoe het mensen uit elkaar kan drijven. Ik hoop met dit boek stellen handvatten te geven om te kunnen genieten van seks en het mensen juist dichter bij elkaar te laten brengen.

Seks hoort bij een relatie. Toch werken maar weinig stellen echt aan de verbetering van hun seksleven. ‘Dat gaat vanzelf’ of het gaat niet… Seks is goed, maar soms ook een gedoe. Daarom is het zinvol om je er af en toe eens goed in te verdiepen. Dit boek laat stellen ontdekken dat seks tussen twee mensen een levenslange (en zeer boeiende en uitdagende!) zoektocht is waarin je mag blunderen, excelleren, teleurstellen, verbazen en genieten. Seks moet je ‘doen’ – daarom geeft het boek praktische adviezen die het seksleven ten goede komen. Over seks moet je ook ‘praten’. Daarom helpt het boek ook bij een goed gesprek erover.

Dat ik als christen een boek heb geschreven over seks, betekent niet dat het een ‘christelijk boek over seks’ is. De christelijkheid zit erin, dat ik mensen echt naar elkaar wil laten kijken. Het gaat bij seks namelijk niet alleen om lichamelijke naaktheid, maar ook om emotionele naaktheid. Elkaar echt kennen, zoals God ons kent, dat is iets van Gods onmetelijke liefde doorgeven aan je geliefde. Wat dat betreft is seks dus echt een stukje paradijs op aarde. Er is niet zoiets als een standaardprotocol als het over seks gaat. Je moet elkaar daarin steeds beter leren kennen. Dat is ook het leuke aan seks: die zoektocht gaat nooit vervelen.

Donderdagavond 9 februari vierde Cocky de presentatie van haar nieuwe boek Ik wil heel dicht bij je zijn met een Ladies Night in Boekhandel Riemer te Amersfoort. Naast een hapje, een drankje en een heus glas champagne gaf Cocky ook een mini-seminar over seks.

In haar boek staat ze stil bij de impact van seks op het geheel van een relatie en geeft ze praktische tips en adviezen. Want seks moet je doen. Maar het is ook belangrijk dat je erover kunt praten – en dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Zelfs niet voor vrouwen. Hoewel de dames tijdens de Ladies Night zeker wél genoeg leken te hebben om over te praten…

Boek bestellen? Klik hier!

© Your Website • Template by Marianne Voerman • Images by Unsplash.com
TEB_initialen_WIT

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!