...Spreken...

Inmiddels is spreken één van de belangrijkste activiteiten van Cocky. Met een avondvullend programma inspireert en leert ze je over liefde, relaties en seksualiteit. Met humor, zelfspot en pakkende voorbeelden weet ze lastige onderwerpen luchtig bespreekbaar te maken – zonder dat het oppervlakkig wordt én zonder dat het te ingewikkeld wordt.

Ben jij op zoek naar een enerverende, verdiepende en cabareteske workshop, voor je team, je vereniging, je businessclub, theater of wat dies meer zij? Boek Cocky voor een wervelende show over de liefde!

NIEUW is dat Cocky vanaf oktober 2019 officieel is beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (a.k.a. trouwambtenaar) bij de gemeente Veenendaal.

En check ook eens het het Relatieweekend in Italië ! Vier dagen intensief genieten in een luxe Italiaanse villa en intussen investeren in de liefde… Wat wil je nog meer!?

Neem gerust contact op voor meer informatie of klik hieronder op één van de ideeën!

Ludduvudu?
Wist je dat 20% van alle ziekmeldingen op het werk een (in) direct gevolg zijn van relatieproblemen? Mensen kunnen er dus letterlijk ziek van worden. Relatieproblemen zijn geen aanstellerij, maar een serieuze zaak. Een goede relatie maakt dus niet alleen gelukkig, maar ook gezond. Na deze workshop ga je met een glimlach op je gezicht naar huis.

Maar we praten nu toch!?
Over communicatie in je relatie. Wat zijn je valkuilen? Hoe luister je echt naar elkaar? En waarom begrijpen mannen en vrouwen elkaar soms zo slecht? Tijdens deze workshop krijg je handige handvatten mee om weer eens echt met elkaar in gesprek te gaan!

Het perfecte plaatje
Hoe perfect is jullie plaatje? Zitten jullie altijd op dezelfde golflengte of wil het nog wel eens knallen in jullie relatie? Over de verschillen in communicatie tussen mannen en vrouwen en hoe je elkaar kunt blijven vinden.

Leve de Liefde!
Wat verwacht jij van jullie huwelijk? Wie gaat straks de kliko buiten zetten? En hoe vaak per week brengen jullie een avond samen door? Laat liefde een leven lang duren. Investeer in elkaar en ga sterk van start door deze workshop. Met thema’s als: communicatie, seks en het huishoudboekje.

Ik heb je helemaal lief!
Over wat het betekent om echt helemaal lief te hebben en echt helemaal liefgehad te worden. Want niets maakt zo kwetsbaar als liefhebben. Tijdens deze workshop ontdek je dat een goede ruzie geen bedreiging voor je relatie hoeft te zijn, maar op een bepaalde manier zelfs een verrijking kan zijn.

Over seks – en ander “gedoe” in je relatie
Hoe belangrijk is seks nu eigenlijk in een relatie? Is het vaak niet eigenlijk gewoon een hoop gedoe? Seks kan je band versterken en je relatie laten sprankelen. Maar het kan ook voor een hoop pijn en verdriet zorgen. Tijdens dit seminar denken we na over de rol van seks in je relatie en hoe jij en je Geliefde er samen (nog meer) van kunnen genieten.

Ssst..! seks
Over het onderwerp waar we liever niet over praten, maar wel ademloos naar durven luisteren: seks! Een heel belangrijk onderdeel van een relatie. Tijdens deze workshop ga je met elkaar in gesprek over je hele relatie, waarbij seksualiteit als belangrijk onderwerp aan de orde komt.

Huis, Boompje, Beestje
En wanneer ben je toe aan kinderen? Verandert je relatie als je kinderen krijgt? Een baby erbij verandert veel. Het maakt je zielsgelukkig, maar de slapeloze nachten hebben heus wel hun weerslag op jou – en op je relatie. Ontdek hoe je naast je baby ook je Geliefde de aandacht kunt geven die hij of zij verdient.

Het mooiste cadeau voor je kinderen
Het mooiste cadeau dat je je kinderen kunt geven? Laten zien dat zijn vader en moeder veel van elkaar houden. Waarom is investeren in elkaar goed voor je kinderen? En hoe kun je in je kinderen de liefde van je Geliefde zien? Ontdek waarom bij elkaar blijven voor de kinderen helemaal zo gek nog niet is !

 

Naar een relatie verlangen is heel natuurlijk. De mens is een sociaal wezen. Maar wanneer ben je nou toe aan een relatie? En hoe werkt dat eigenlijk?
In deze workshop leer je hoe je happy single kunt zijn en op een gezonde manier op zoek kunt gaan naar de liefde van je leven!

Is jullie relatie een investering waard, maar kun je ook wel een weekendje romantiek gebruiken? Dan is dit relatieweekend precies wat je nodig hebt!
Tijdens dit weekend volg je samen met vier andere stellen seminars over de liefde, krijgen jullie persoonlijke coaching en is er volop ruimte voor liefde, romantiek en rust.
Welke vrouw wil nou niet dat haar man met zo’n verrassing thuiskomt…;-)

Locatie: Villa Fonti, De Marken, Italië (www.villafonti.nl)
De prijs per persoon is € 550,- (prijs onder voorbehoud)
Dit is inclusief:
– 3 overnachtingen, bed- en badlinnen, gebruik van alle faciliteiten op het landgoed
– 3x ontbijt, 3x lunch, 3x 4-gangendiner, koffie, thee en water voor fris gedurende de dag
– bij aankomst een fles prosecco met glazen op de hotelkamer
– vervoer van aeroporto-Villa Fonti middels 1 huurauto en auto Villa Fonti
– seminars en persoonlijke coachingsgesprekken met Cocky
– Exclusief: Vlucht van Düsseldorf-Weeze naar Ancona. (Als je tijdig boekt is de prijs laag, vanaf €60,- per retour.)

Heb je hier al zin in gekregen? Neem voor meer informatie contact op met Cocky via info@cockydrost.nl.

Reactie van een bezoeker van New Wine:

Cocky,
Allereerst wil ik je heeeeeeeeeeeeeeeeeel hartelijk danken voor de ontwapenende manier waarop je “Over seks en ander gedoe in je relatie” hebt behandeld tijdens een seminar bij New Wine op. Mijn vrouw en ik hebben beiden je seminar bijgewoond en hebben beiden dit als erg nuttig ervaren: je hebt dit lastige onderwerp op erg mooie ontspannen manier bespreekbaar gemaakt, ook in onze relatie.

Voor informatie over de tarieven voor workshops klik je hier.

(c) 2021 - Gerealiseerd door: Het Nieuwe Web