...…Luisteren…...

Lijkt het jou goed (en leuk!) om een keer op een wat onconventionele manier te investeren in je relatie of kan je relatie wel een boost gebruiken? Hebben jullie trouwplannen of ben je single en überhaupt nog op zoek naar een partner? Boek dan eens een sessie single-coaching of een relatieboost!

Relatiecoaching is iets anders dan relatietherapie. De kracht van Cocky ligt in kortere trajecten. Haar manier van coaching is oplossingsgericht en direct en vraagt ook inzet en motivatie van jezelf, zodat je er thuis daadwerkelijk mee aan de slag kunt gaan.
Het is wel mogelijk om bijvoorbeeld meerdere keren per jaar een relatieboost te boeken, maar niet in de vorm van een traject.

Reguliere coachingssessies zijn voor stellen helaas niet meer mogelijk. Heeft jullie relatie meer nodig dan een korte kracht-impuls, dan verwijs ik jullie graag door naar de therapeuten van EFT Nederland: www.eft.nl. Daar vind je de beste therapeuten die gespecialiseerd zijn in het werken met stellen met uiteenlopende problematieken, voor langere trajecten.

Hebben jullie trouwplannen en willen jullie je voorbereiden op jullie leven samen? Dan zijn de Yes-I-Do!-sessies echt iets voor jullie. In ongeveer drie gesprekken (of twee wat langere) gaan jullie in gesprek over jullie dromen, verwachtingen, behoeften en verschillen. Dat wordt helemaal aangepast aan jullie eigen wensen. Een heerlijke en waardevolle manier om samen naar jullie dag toe te leven!

Tip: Heeft u kinderen met trouwplannen? Geef hun dan een paar sessies cadeau. Een prachtige manier om Liefde door te geven.

Lees hier de reactie van een enthousiast stel:

“Met onze trouwdatum in zicht wilden we heel graag een aantal gesprekken met een relatiecoach of therapeut om, vooraf aan ons huwelijk, te investeren in onze relatie, elkaar beter te leren kennen en aangeleerde vervelende patronen te doorbreken met het doel ‘samen een leven lang gelukkig zijn’.
We hebben enorm genoten van de sessies met jou, Cocky! We voelden ons snel bij je op ons gemak en konden alles met je bespreken. Soms gingen we met ‘lood’ in onze schoenen naar jou toe, omdat we er samen even niet uit kwamen. Dankzij jouw coaching leerden we echt naar elkaars hart te kijken. Het was soms best confronterend, maar jij wist er de juiste balans in te brengen door je humor en positiviteit.
Je hebt ons er tijdens de sessies bewust van gemaakt dat we mogen zijn wie we zijn, elkaar daarin moeten accepteren; we zijn niet perfect en dat hoeft ook niet. Je benoemde eerlijk waar we goed in waren en waarin we konden leren om onze liefde nog sterker te maken. Super fijn dat je zo snel doorhad wat er tussen ons gebeurde of in ons persoonlijk omging.
Na iedere sessie groeide onze liefde voor elkaar steeds meer en we gaan nu in volledige zekerheid en vertrouwen ons huwelijk in!

We danken God dat Hij jou op ons pad bracht, je was een zegen voor ons! We hopen in de toekomst vaker bij je terug te komen voor een APK’tje, zoals jij dat noemt 😉 We kijken er nu al naar uit!

Dankjewel voor alles, lieve Cocky!”

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Uniek in Nederland: de Relatieboost. Tijdens een lange sessie van tweeëneenhalf uur, chocola, koffie en thee (en een welverdiende pauze tussendoor) proberen we in korte tijd boven tafel te krijgen wat er speelt in jullie relatie en waar investering nodig is. Ideaal als je even stil wilt staan bij je relatie of als je bijvoorbeeld wat verder weg woont.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Naar een relatie verlangen is heel natuurlijk. Het zit in onze genen om ons met iemand te willen verbinden. Vind jij het lastig om een relatie aan te gaan? Loop je elke keer tegen dezelfde dingen aan? Heb je bagage (of liever: ballast) uit je opvoeding of eerdere relaties meegekregen waar je maar niet vanaf komt? Of ben je gewoon benieuwd hoe een relatie werkt?
Tijdens deze gesprekken proberen we een helder beeld te krijgen van jouw behoeften en verlangens in een relatie en hoe je die het beste aan kunt gaan.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor een traject. Dus hebben jullie meer dan drie sessies nodig, dan is het beter om te kiezen voor relatietherapie. (Dit geldt niet voor singles.)

Omdat relatiecoaching voor iedereen mogelijk moet zijn, is het tarief afhankelijk van inkomen. Kijk hier voor de tarieven.

Relatiecoaching is er voor allerlei soorten mensen. Voor stellen die al langere tijd getrouwd zijn en ontdekken dat ze elkaar eigenlijk helemaal niet zo goed kennen, voor stellen die een paar jaar samen zijn en tegen hardnekkige problemen aanlopen, maar ook voor stellen met trouwplannen die goed voorbereid hun leven samen in willen gaan en voor stellen die hun (goede) relatie gewoon even een boost willen geven – een soort APK’tje dus. En er is zelfs relatiecoaching voor singles!
En al deze mensen zeggen achteraf: waarom doen niet meer mensen dit?!Werken aan je relatie is niet alleen gezond, het is iets wat erbij hoort. Want doordat je twee verschillende mensen bent, met verschillende persoonlijkheden en bagage, kom je elkaar hoe dan ook tegen in je relatie. Dat kan vanzelf goed gaan, maar het kan je enorm helpen door er eens met een ander over te praten. Dus pas wanneer je grote problemen hebt, maar gewoon omdat je het elkaar waard vindt in elkaar te investeren.Na een intakegesprek wordt in overleg een passend traject voorgesteld.
Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

(c) 2021 - Gerealiseerd door: Het Nieuwe Web