Dé Jubileum Bundel

Bestel snel want deze actie staat maar even online!​

van 246,95 voor 149 euro!

+ BONUS: Het Enige Echte Werkboek bij Dé Sekscursus

van 246,95 voor 149 euro!

Dit is wat je krijgt:

DÉ ONLINE CURSUS VOOR VERDIEPING VAN JE SEKSUELE RELATIE

Dé Sekscursus

Seks is leuk. Tenminste, dat zou het moeten zijn. Maar voor veel stellen is hun seksuele relatie minder leuk dan ze misschien zouden willen. Het komt er te weinig van volgens de één. Het is altijd hetzelfde, volgens de ander. Zij heeft nooit zin. Hij komt niet klaar. Zij voelt zich niet aantrekkelijk. Hij heeft het gevoel dat hij moet presteren. Bijna elk stel heeft wel zo’n issue of zit vast in een patroon waar ze maar lastig uit kunnen komen. In gesprekken met cliënten zie ik hoeveel impact je seksuele relatie heeft op de rest van je relatie. Het kan je dicht bij elkaar brengen, maar ook van elkaar verwijderen.

‘Dat we nu weer ons gevoel en verlangen kunnen laten leiden en daardoor veel meer genieten van alle facetten van seks is zó vreugdevol! En dat mede door de positieve kijk en woorden van Cocky tijdens de relatieboost!’

Over Dé Sekscursus

voor ouders

Dé Snelcursus Seksuele Voorlichting

Praten met je kinderen over seks lastig? Zeker als je zelf een moeizame seksuele opvoeding hebt gehad, valt het niet altijd mee om op een relaxte manier met je kinderen te praten over seks.

Toen ze weer eens de vraag kreeg voor tips hierover wist Cocky het zeker: niet alleen kinderen, maar vooral ook hun opvoeders hebben seksuele voorlichting nodig. Zeker in deze woelige tijden, als het over seks gaat.  

Met deze cursus laat Cocky je zien dat het een stuk minder ingewikkeld hoeft te zijn dan je misschien denkt!

"Lieve Cocky, dank je wel voor deze prachtige gelegenheid om meer te leren over seksuele opvoeding. Super leerzaam en interessant, zeker aangezien die van ons vrij summier was. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en je humor houdt het lekker luchtig en laagdrempelig. Dank je wel!"

Over Dé Snelcursus
Seksuele Voorlichting

De VRAGEN VOOR EEN RELAXED GESPREK OVER SEKS

Hét Kleine Voorspel

Hét Kleine Voorspel is een kaartspel dat speciaal is ontworpen om te helpen bij een relaxed gesprek over seks. Met vragen als:

Voegt jullie seksuele relatie iets toe aan jullie emotionele relatie? Wanneer heb je je op seksueel gebied onveilig gevoeld bij je geliefde? Heeft iemand jou wel eens ‘preuts’ genoemd?

Bestel snel want deze actie staat maar even online!​

Wat anderen zeggen:

"Deze cursus is zo hard nodig, wat goed dat dit er is! Op een goede manier met onze kinderen in gesprek te zijn over seks werkt mee aan een gezonde seksuele maatschappij voor de volgende generaties."

Over Dé Snelcursus Seksuele Voorlichting

‘Tijdens de relatieboost bij Cocky werden onze struggles op het gebied van seksualiteit eerlijk besproken waardoor we daarna veel meer ons gevoel konden laten leiden. Nu kunnen we opnieuw echt genieten van seks.’

Over Dé Sekscursus
103-1DXA5752- staand Jorik Algra Fotografie

Hi! Ik ben Cocky

Als ik terugdenk aan mijn eigen seksuele opvoeding, denk ik vooral aan woorden als ‘waarschuwend’, ‘ongemakkelijk’, ‘zonde’ en ‘schaamte’. Seksualiteit was er wel, maar het was niet de bedoeling om er openlijk over te praten. Nu ik zelf moeder ben én in mijn praktijk allerlei verhalen hoor over seksuele opvoeding, merk ik dat het juist zo belangrijk is dat kinderen al van jongs af aan vertrouwd raken met het praten en nadenken over seksualiteit. Juist omdat het overal om hen heen is – en niet altijd op de manier die we graag zouden willen.

Dé Jubileum Bundel

Dé Sekscursus incl. werkboek
+ Dé Snelcursus Seksuele Voorlichting
+ Hét Kleine Voorspel
van 246,95 voor 149 euro!

TEB_initialen_WIT

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!

Ben of ken jij iemand die gaat trouwen?

“Ze leefden nog lang en gelukkig” is geen zekerheid voor een gelukkig huwelijk. 

Willen jullie een trouwcadeau (geven) van blijvende waarde? Deel dan nu deze tip!